Dag 1 in Bangkok

Nu ik hier toch gratis onbeperkt internet heb neem ik het er maar van. Hier weer een verhaal. Foto's uploaden is nog heel wat met deze zeer onbetrouwbare slome thaise connectie, maar ok. Het hadden er nog 6 meer moeten zijn. Maar zoals je uit mijn foto's kunt afleiden heb ik een leuke dag in Chinatown en omgeeving gehad.

Toen we opstonden, rustig continentaal ontbijtje gekocht in het hostel voor 1 euro ofzo, en net toen we (we is in dit verhaal Dylan en ik) weg wilden gaan, begon het te gieten. Regen zoals je nog nooit heebt gezien. We wachtten ongeveer tot 3 uur smiddags en gingen toen op pad.

We wilden eerst naar een supergrote markt gaan in het noorden met de skytrain. Maar onderweg begon een tuktuk driver tegen ons te praten en hij zei dat de markt dicht ging rond die tijd (wat een leugen was om ons in zn tuktuk te lokken), dus hij zou ons ergens heen brengen. Maar omdat we goedkoop wilden zou hij ons langs een paar winkels rijden waar we even moesten rondkijken zodat de winkelier hem een benzine coupon zou geven. Dylan had bijna een pak gekocht daar. Toen we weg waren wilde de tuktukdriver ons opeens niet meer brengen en hij zou ons gratis naar de boat brenge, wat een soort bus is voor thaien. mooie tocht, korte maar naar chinatown, waar we op een marktje hebben gelopen tussen de locals. Was erg leuk. Heb een zonnebril gekocht voor 1,50 ofzo. Toen zijn we weer ff naar Khao San Road gegaan, wat niet in chinatown ligt,om een biertje te nemen en ff naar de Burger King, want mijn maag durfde niet iets anders aan. Ik moet nog erg acclimatiseren en wennen aan de temperatuur. Heb ff dutje gedaan ook daarnet. Maar het gaat nu beter. Morgen eet ik sowieso een green cury ofzo.Morgen ga ik helemaal sightsee-en in bangkok dus. Overmorgen peer ik em hier al weer denk ik, richting Kanchanaburi ofzoiets en dan zien we wel verder.

ik heb het nu ook voor elkaar gekregen de rest te uploaden, van wat ik vandaag heb gezien. gewoon een indruk. Meer zal volgen, maar niet te uitgebreid want dit kost ook wat tijd :P

Eugenie

Leuk die foto's! En dan die zon, ben je al verbrand? :-)Hier lag trouwens een laagje sneeuw vanmorgen...

Tess

Klink echt heel goed!
I miss the backpacklife.. haha

Have fun lief :)

Ralph

Hey Bas, leuke foto's!! Je hebt ook al een tropishe regebui mogen ontvangen, heb je er nog ff een douche in genomen? :)

Jammer dat de curries je al een beetje te pakken hebben, is ook wel een hele omschakeling ook qua temperatuur. Je moet nog even aclimatiseren .....
Inderdaad de curries nog maar ff mijden, kip cashew eten dan maar (weet ff niet hoe dat in het thais heet)

Hele goede reis weer verder naar Kanchanaburi, ik ken dat niet maar is zowieso rielekster als gekkenhuis Bangkok! ;)

Have fun!