New York City - London - Schiphol

Hey Allemaal,

Nog ff het laatste verhaal om het compleet te maken. Heb ook foto's van amerika online gezet. Als je die nog wilt zien, kijk dan snel op:

Maandag middag naar Central Park gegaan, daar ff rondgelopen en het UN-gebouw gezien. Na een middagdutje naar Times Square geweest.

Dinsdag naar de Empire State Building geweest, maar besloten om Rockefeller Center te beklimmen (Top of the Rock) want dan zie je de empire state building en central park beter dus dat was cool.

Woensdag downtown gegaan en naar Staten Island gegaan om de Statue of Liberty te zien (ferry vaart erlangs) en een uitzicht op de Manhattan skyline. Toen naar Wall Street gegaan en later naar Ground Zero. 's Avonds naar East Village geweest! Leuke buurt in Manhattan.

Donderdag weinig gedaan, beetje wachten op mn vlucht. 's Avonds naar London gevlogen met een overnacht vlucht. Moest 10 uur wachten in London dus ben ik maar met de Tube naar de stad gegaan en rond 16u naar huis gevlogen. Goed aangekomen en daarna het hele weekend geslapen want ik was moe/jet lag.

Sofie

Zooo, dus nu weer goed en wel thuis! Is het wennen?
Mooie ervaring geweest als ik het zo allemaal lees.. Ik hoop je gauw weer eens te zien/spreken om nog wat verhalen in real life te horen. xx