San Fran - Los Angeles - San Diego

Hey allemaal,

Weer een update! Ik was dus gebleven in San Francisco! Ben en ik hebben een auto gehuurd voor 71$ voor 2 dagen en zijn langs de kust naar LA gereden. Mooie route joh. Gewoon ergens langs een vuurtoren gestopt en wat zeehonden/zeeleeuwen gezien!

Doorgereden naar Santa Cruz en een hapje lunch besteld en even op het strand gelegen! Bij mn lekkere burger dacht ik even een lekker biertje van de tap te bestellen (niet nadenkend) en toen werd ik bij het afrekenen ge-ID-ed! dus toen kon ik dat lekkere tapje weer teruggeven ;)

Toen doorgereden, zijn we langs Pebble Beach gekomen (golf course, waar net een paar dagen daarvoor de US open was gehouden). Ben houdt wel van golf dus hij wilde dat erg graag zien. Hebben we een paar holes bekeken (schitterende lokatie) en Tiger Woods prive locker gezien enzo. Een rondje golf kost daar maarliefst 495$ dus dat hebben we maar niet gedaan. Door gereden door een national park, maar het begon donker te worden. Er was daar een klein plaatsje genaamd Big Sur, maar alle motels zaten vol, vanwege de US open golf, helaas. Dus besloten we in de auto te slapen :P

Was best een ervaring. Volgende ochtend doorgereden naar Santa Barbara, daar hadden we al een hostel geboekt. Veel te duur en slecht hostel, maar tis beter dan in de auto slapen :) 's middags lekker op het strand geslapen en 's avonds een potje pool gespeeld. De volgende dag door naar LA. Allemaal goed gegaan. Terug naar mn hostel in LA waar ik Ben en de andere had ontmoet! Vrijdag avond naar een baseball wedstrijd gegaan! New York Yankees op bezoek bij de LA Dodgers! Was erg cool! Zaterdag dagje gechilled in het hostel gewoon.

Volgende dag de LA tour gedaan. Alle dingen gezien: Hollywood sign, Hollywood boulevard, walk of fame, Beverly Hills, Bel Air, Hollywood Hills, Sunset Strip, Venice Beach etc! Was best toffe dag! Huis van Beckham gezien en Docter Phil en de Playboy Mansion en het huis waar Michael Jackson is doodgegaan. Ook z'n ster op de Walk of Fame gezien. Mensen hadden er echt een altaar bij gebouwd, want hij was net een jaar dood pas geleden.

Maandag voetbal gekeken natuurlijk om 7 uur 's ochtends in mn uppie, geen Nederlanders te bekennen. Daarna ff wat mensen gebeld he en toen ben ik ff alleen naar Ranyon Canyon Park gegaan. Een mooi park in de Hollywood Hills, waar je kennelijk soms beroemde mensen kunt tegenkomen. Ben zelf niet iemand tegen gekomen, niet dat ik weet iig.

Dinsdag ff een plandagje gehouden en veel geslapen, was erg moe om een of andere reden. Dus besloten om naar San Diego te komen. Heb maar meteen woensdag de bus gepakt (vandaag hier nog) en zit nu in mn hostel in San Diego. Ziet er uit als een erg leuke stad. Heb vandaag ff een spijkerbroek gekocht en een korte broek en een nieuwe zonnebril (ik had echt spullen nodig, had maar 1 spijkerbroek en 2 korte broeken lol, ben hier en daar wel dingen kwijtgeraakt). Morgen denk ik ff siteseeing doen in San Diego dan maar!

Dat was het wel. Laters!

Oohja heb ook de kaart bijgewerkt voor wie geen idee heeft waar San Diego ligt :P

Alwin

Wanneer kom je nou alweer onze kant op en hoe ziet de planning er uit voor de komende tijd? Is het geld nog niet op eigenlijk? Dodgers game, ook niet goedkoop lijkt me. Vandaag ben ik weer vroeg op, het is weer de dag van PromNight, dus er moet weer veel geregeld worden ;).

Alwin

Ik wist idd niet waar het lag, ziet er erg latino uit. Tripje mexico in het vooruitzicht?

Eugenie

Hi Bas! Leuk hoor die LA tour, jaloers ben ik! Morgenmiddag trouwens om 16:00 uur onze tijd NL-Bra
(ik had gezegd s' avonds) Weer vroeg in je eentje kijken dus :-(( Vanavond ga ik naar Paulien haar diploma uitreiking, we zullen je missen...
Big hug, have fun!