LA - Vegas - SF
Hey all,
ik dacht na een weekje laat ik jullie weer eens weten wat ik aan het doen ben!
Was een erg drukke week. Veel gezien en gedaan. Maandag na mn vlucht ben ik naar mn hostel gegaan in West Hollywood. Dinsdag heb ik geluierd en een Ozzie ontmoet, Jarrod, die een auto naar Vegas wilde rijden op donderdag. Uiteindelijk ben ik met hem (met de auto) op woensdag naar six flags gegaan ('s werelds beste achtbanen staan daar!). Erg leuk. Donderdag weggereden (niks gezien van Los Angeles) naar Vegas, Jarrod ik en 3 britten. Erg leuke road trip. Heb zelf ook een paar uur gereden (in een automaat, zonder rijbewijs bij me lol). In Vegas in een luxe hotel gezeten (was erg goedkoop). Was bijna mn hotel uit gegooid omdat ik 1$ in een slot machine had gedaan voor de lol. Vegas is erg mooi. De waterfonteinen gezien bij de Belagio! De World Series of Poker gezien (wat nu bezig is) in de Rio. En gewoon alles daar is zo over de top. Het was er 37 graden trouwens. lekker warm.
Van Vegas zijn de 3 britten en ik naar San Francisco gereden. we hadden de auto voor 24 uur en besloten de scenic route te doen. Door Death Valley en Yosemite National parks! Schitterend park dat. Overnacht bleven we in een motel in een klein amerikaans dorpje. Echte amerika ervaring. De volgende ochtend zijn we meteen aangehouden door een COP voor speeding! nog geen half uur op de weg. We werden echt aan de kant gezet met sirenes en zwaailichten. Ben moest uitstappen en 'drivers licence and registration' laten zien. Zn paspoort ook nog. Uiteindelijk kwamen we er vanaf met een waarschuwing. Was leuke maar wel spannende ervaring.
In San Francisco ben ik een middag naar Alcatraz geweest. Een eiland in de San Fran Bay, waar ze in de jaren 30-60 een gevangenis hadden met de meest beruchte gevangen van de USA. De tweede dag had ik een fiets gehuurd en over de heuvels van SF naar en uiteindelijk over de Golden Gate Bridge gereden. Het zicht was erg slecht helaas op de brug :( Gelukkig konden we de ferry terug nemen, want het was een enorm lange fietstocht!
Vanmiddag gaan Ben (een van de Britten) en ik met zn tweeen een auto (allemaal huurauto's btw) van San Fran naar LA rijden over 48h (2 overnacht stops) via de scenic coastal road!
Mijn plan is even in LA te blijven en wat te zien van LA, en daarna misschien naar San Diego te gaan!
Dat was het in het kort.
Klinkt goed, heb je erg veel last van de 21 leeftijdsgrens?
Redelijk ja, ze ID-en overal :P