Ko Pangan

Eergisteren was de dag ik Khao Yai National park. Erg leuke dag. Wilde herten, olifanten en apen gezien. Veel vogels ook. Foto's laten helaas nog even op zich wachten.

Gisteren een reisdag gehad. Van Pak Chong naar Bangkok gereisd met de bus. Vanaf daar een binnenlandse vlucht naar Surathani. Daar overnacht en vanochtend op de boot naar Ko Pangan. Rond het middaguur aangekomen en nu lekker alles geregeld. Overnachten in een Bungalow. Op zn minst blijven we hier tot zaterdag.

Ralph

Hey Bas, Goed te horen dat je aan bent aangekomen op HET party eiland van Thailand. Ik geloof dat ze daar elke dag/nacht full moon vieren ;) Als je weer een beetje wilt bijkomen kan ik je Ko Tao aanbevelen dat iets verderop ligt. Daar zijn ook wel veel toeristen maar die zijn over het algemeen relakster, de meesten gaan daar nl. heen voor een duik cursus. Enfin, heel veel plezier op Ko Pagnan en niet te veel buckets bestellen he.....

Manuska

Lieve lieve Bas wat heerlijk allemaal, ik zou zo graag met je willen ruilen!!!
Heel heel veel plezier daaro en idd niet te veel buckets bestellen hihihihihi
KuS

Alwin

Klinkt als een paar dure laatste daagjes. Manage the money ok enzo. Heb je al bizarre dingen gezien/meegemaakt die je ons nog niet heb verteld in deze verhaaltjes(A)?

Bas

Dit is Thailand. Je ziet ELKE dag bizarre dingen. Op de full moon beach hier belagen Thaien je om een bucket met alcohol te kopen!!!