De Reis
Ik ben zojuist aangekomen in een youth hostel in bangkok na een lange vlucht. Het ging allemaal eigenlijk vrij snel. Na afscheid te hebben genomen van Paulien ging ik hop door de douane in het vliegtuig en binnen een uur stond ik op Londen Heathrow. Daar moest ik veel tijd doden. Heb ergens een italian pizza gekocht en verder gewoon in die stoeltjes gewacht tot ik kon inchecken etc. De vlucht naar bangkok duurde 11 uur, maar het ging vrij snel. Ik heb denk ik toch wel ongeveer 4-5 uur geslapen dus dat was fijn. Toen ik naar de gate liep sprak een backpacker me al aan. Hij vroeg of ik ook op QF002 zat. Hij had net ook afscheid genomen van zijn vriendin dus we hadden al meteen wat om over te hebben. Eenmaal in het vliegtuig had ik een stoel naast een stelletje van 18 jaar oud die ook een half jaar gaan backpacken samen. Dus dat was meteen heel gezellig. Op het vliegveld van Bangkok ging het ook allemaal vrij snel. Paspoort controle en baggage pakken en wegwezen. Inmiddels was ik weer alleen, maar dat duurde niet lang. Ik sprak een gast aan van ongeveer 30 uit Wales die ook stond te wachten voor een Public Taxi. Hij vertelde me dat hij een hostel had geboekt in centrum bangkok en of ik een taxi wilde delen. Dus dat deed ik. Onderweg zei hij dat hij een double room had geboekt voor 3 nachten en dat hij die wilde delen voor de kosten. Dat leek me wel een goed idee. Het ligt vlakbij Thanon Silom, dat is niet erg dichtbij Thanon Khao San, waar ik eigenlijk heen wilde, maarja hier zijn ook veel backpackers. Nu zit ik in het hostel, waar ze gratis internet hebben, heb net ff gedouched en ga zo wat eten want ik heb honger. Heb nog geen foto's kunnen maken maar die komen vast wel. Het is wel superspannend allemaal. Ik heb wel al te veel geld betaald voor zowel de taxi als het hostel denk ik, maar ja in het begin moet je het nog leren en wil je ook snel ff ergens heen dus.
Nou doei
heey
super dat de reis zo voorspoedig ging:P
snel he gaat het nieuwe mensen leren kennen!
veel plezier nog!
Hee lief!
Klinkt erg leuk allemaal :)
Ook fijn en gezellig dat je meteen lekker met mensen hebt kunnen kletsen, en ook een roommate hebt!
Kus love you x
`wat een geluk zeg
gewoon headsup in de slaapkamer
veel plezier nog das
laater
Hey Bas, Goed te horen dat je al bent aangekomen ik lees dat de vlucht je wel mee viel? Ik denk dat dat komt door het wachten op Heathrow ;) Kon je vlucht ook realtime volgen op Internet, grappig!
Ook leuk to horen dat je al meteen backpack regelingen hebt, zoals hostel en taxi share! Je zit nu dus in Silom? Das volgens mij bij de nightmaket en patpong met z'n gogo bars?
Ik wens je heel veel pleizer op je reis en ben zeer benieuwd hoe het je allemaal vergaat.
sà wà ddie !!!!
Ralph
Supertof dat je het zo gezellig had onderweg en nu in je hostel. Have fun
X
Klinkt echt heel gaaf allemaal :) Volgens mij echt gezellig daar!
Hee schat!
Wat superleuk dat je al zo snel wat post!
Gelukkig is alles goed gegaan tijdens de vlucht enzo :)
Als ik het zo lees, heb je het al helemaal naar je zin!
Veel plezier & ik kan niet wachten op je volgende bericht!!
Liefs!
Wat heerlijk om te horen allemaal!!! hier grijs en regen dus je zit daar meer dan helemaal goed!! nu even lekker chillen!!!
Dikke KuS
Hoi!
Gelukkig heb je een goede reis gehad, een goed begin is het halve werk ;)
Ben benieuwd naar je volgende update.
Het zal daar al zowat nacht zijn dus alvast weltrusten! =)
xoxo
Mooi dat je meteen al mensen tegenkomt! Klinkt echt gaaf, vraag me af wat je nog meer gaat beleven...
Zo lauw gek, als je casino tegen komt maak foto :D
Succes verder (Y)Rust.
x